Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

5 gjëra të vogla që i bëjnë burrat të lumtur

Prizren Post | 17:18 - 02.09.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cilat janë gjërat e vogla që thonë shumë për burrat?

1. Shumë ndjekës në mediat sociale

crashers_3422445a

Po, kjo është vulë e mbledhur për moshën dixhitale. Por si zemra iu kërcen kur ata fitojë një dyzinë ndjekësish në Twitter. Dhe sa të vlefshme mund të ndjehen nga pëlqimet në Facebook.

2. Përmirësimet e transportit

A është ndonjë ndjenjë më e mirë se të dëgjoni: “Kërkojmë ndjesë ztr., ulëset në kategorinë ekonomike janë të gjitha të zëna, por, ne ua kemi siguruar një vend në kategorinë e biznesit.”

3. Sallë pritjeje në aeroport

Zakonisht njerëzit nuk kanë shumë dëshirë të presin në dhomat e vecanta të pushimit në aeroport, por pse jo nëse do ishit i vetëm larg problemeve ditore vetëm për një orë.

4. Teknologjia e re

Shumë burra janë të pasionuar pas teknologjisë dhe madje shkojnë aq larg saqë telefonat mobil, laptopët apo TV-të i ndërrojnë pothuajse cdo 6-9 muaj. Ata ndjejnë një ëmbëlsi kur Androidi thotë që sistemi juaj do të përditësohet shumë shpejtë.

5. Kur mësojnë se kanë humbur në peshë

anchorman_3422439a

Kur janë në moshë të re nuk brengosen aq shumë për kilogramët e tyre, vetëm atëherë kur arrijnë të 30-tat e kuptojnë se nuk paska gjë nga pesha e tepërt dhe fillojnë të ushtrojnë ndonjë sport atletik./Prizren Post/


Bëni një koment

Arivisti Company