Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

5-vjeçari hero shpëton prindërit që kishin marrë mbidozë heroine

Prizren Post | 13:57 - 22.05.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Djaloshi i alarmuar ka dalë nga shtëpia në orën 5 të mëngjesit të së enjtes, kur pa prindërit e tij në gjendje të pavetëdijshme në shtëpinë e tyre.

Duke menduar se ata kishin vdekur, djali ka vrapuar për në shtëpinë e një të afërmi për të kërkuar ndihmë.

Dy oficerë shkuan në shtëpinë e djaloshit dhe zbuluan se prindërit kishin marrë një mbidozë heroine, raporton “RT”.

Vogëlushi është lavdëruar nga i gjithë departamenti i policisë së Ohios për veprimet e tij të guximshme.


Etiketa:

Bëni një koment