Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

6.8 milionë euro ndahen për barna nga lista esenciale

Prizren Post | 22:53 - 30.04.2021

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRISHTINË – Qeveria ka ndarë mjetet e nevojshme për Ministrinë e Shëndetësisë në përballje me pandeminë.

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka propozuar që 6.8 milionë euro të ndahen për Ministrinë e Shëndetësisë për furnizimin me barna esenciale.

“Me këtë propozim ndahen dhe alokohen mjete në vlerë prej 6.8 milionë euro në Ministrinë e Shëndetësisë në nën programin për shërbime farmaceutike. Këto mjete ndahen nga programi i rimëkëmbjes ekonomike nga kategoria për shpenzime, subvencione dhe transfere”, ka deklaruar Murati në mbledhjen e qeverisë.

Propozimi u miratua pa asnjë votë kundër nga kabineti qeveritar.


Etiketa:

Bëni një koment