Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Aksident i rëndë në Prizren [foto +16]

Prizren Post | 17:30 - 24.07.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Një aksident shumë rend ka ndodhur para pak çastesh në rrugën Suharekë – Prizren.
Sipas gazetares se portalit Infokusi, tre persona janë të lënduar. Njëri prej tyre ka marrë lëndime të renda.

Policia ka ardhur me vonesë ne vendin e ngjarjes e po ashtu edhe ambulanca qe tashme ka bartur për në emergjencë të lënduarit. Dy veturat e përfshira në aksident janë Mercedes Benz dhe Golf. Në Mercedes kanë qenë tre personat të cilët kanë marrë lendime të renda.

Sipas gazetares, udhëtarët janë munduar t’i japin ndihmën e parë të lënduarve. Derisa ka ardhur në vendin e ngjarjes polica dhe ndihma e shpejtë disa qytetarë e kanë bartur njërin nga të lenduarit i cili kishte gjakderdhje të madhe.

2


Bëni një koment