Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Apel për ndihmë për shërimin e Esat Kastratit nga Peja

Prizren Post | 21:29 - 08.09.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Esat Kastrati 45 vjeçar, ka nevojë për ndihmën tuaj pasi që vuan nga tomori në lukth.

Esat Kastrati vuan nga tomori në lukth dhe zgjidhjen për problemin e tij mund të lehtësoni edhe ju përmes ndihmës me të holla.

Për shërim familjes së Esat Kastratit i duhet që të paguaj prej 2 mijë euro dhe familja e Esatit nuk kanë mundësi që të përballojnë në këto kohëra.

Intervenimi emergjent është më se i domosdoshëm andaj të gjithë ata të cilët mund të kontribuojnë në shërimin e Esat Kastratit, atë mund ta bëjnë në këtë xhirollogari:

Për Kosovë: 1506001004771078 në Raiffesien BANK.

Prej jashtë shteti: XK 05 1506 0010 0477 1078 SWIFT code: RBKOXKPR

esat kastrati


Bëni një koment