Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

“APOKALIPSA” e Botës, në shërbim të MASONO-SIONIZMIT

Prizren Post | 23:04 - 20.02.2017

Savash VELIU

Projekti “Rendi i Ri Botëror” ushqehet nga feja, ekonomia dhe politika. Në rendin e ri botëror përplasen në njërën anë Vatikani dhe tjetrën Kristianët Evangelist dhe Masono-iluminatë të gjithë këta në shërbim të Sionizmit!

Botërisht po shpifet ushtrimi i një opsesioni të histershëm mbi popujtë e botës ndonëse vjen zhdukja /kijameti/, e cila do të ndodhë si ‘’apokalipsa e botës’’ si përfundim i jetës në këtë planet, të paraparë nga kalendar të ndryshëm. Vite më parë u parashtruan parashikime skajore e qesharake në lidhje me zhdukjen /kijametin/ nga kalendarët hebraik, kristian, hindus dhe i inkëve, si hyrja në Mileniumin e tretë, të vitit 2000.

Të gjitha prognozat, nuk janë gjë tjetër përpos një çfaqe teatrale e mbështjellur në okultizëm të zezë mashtrues, qëllimish të “Disiplinoj dhe frikësoj masatë e gjëra popullore me Manipulim”. Pas tyre lojrave qëndrojnë Masonët dhe Iluminatët, shoqëri ezoterike me platformë çoroditëse e ashtuquajtur, “TIKUN”!

Muslimanët e dinë mirë se, zhdukja /kijameti/ i botës nuk do të ndodhë, derisa nuk zbret qiellit të parë Isai /Jezusi/. Këtë e kanë në dije edhe kristianët. Masonët për këtë qëllim kanë përsosur elektro-laserin, me efekte “bim laserik” e drejtuar qiellit duke bërë konfiguracione të ndryshme, si zbritja e Jezusit qiellit ulur në fronë, spektakël madhor i pritur nga hebrejë dhe kristianë. Me efekte të drejtuar qiellit diku në SHBA paradokohe u bë prova e saj gjenerale. “Ata” portretizuan fytyrën e Jezus.

Siç shihet ky parashikimë është një mashtrim i radhës, i cili duhet të arrijë te qëllimi i caktuar e i veçuar për ta.

Sipas meje, ‘ata’ me siguri do tentojnë të bëjnë diçka në data të caktuara, duke shpalosur sistemin e ri koordinatash mbi fuqinë mendore të njeriut e dirigjuar nga larg, ose të shpall diçka të papritur botës së raskapitur si, “Luftë e Madhe në Lindjen e Mesme (ku amerika, britania dhe perëndimorët) në Irak dhe siri krijuanë grupet e terrorit – Al-Kaeda-ISIS & DAESH-PYD)”, ose eksperiment të rezikshëm, nga lëmia e Fizikës Atomike etj.!?

Kohëve të fundit, bota me lehtësi pranoi paktin me djallin = Masonët ose Dexhallin “Tikun”, i cili gjatë kohë torturon mendjet, trupin dhe shpirtin, por do vijë momenti kur demonët e urritur do gjejnë të merituarën, siç thotë Zoti, në Teube 34: “O ju që besuat, vërtetë një shumicë e parisë fetare e jehudëve dhe kristianëve, në mënyrë të paligjshme e hanë pasurinë e njerëzve dhe pengojnë të tjerët nga rruga e Zotit. Ata të cilët e rruajnë arin e argjendin e nuk e japin për rrugën e Zotit, lajmëroji për një dënim të dhembshëm”!

*Tikun” (hebraisht) “Korrigjim”! Drejtim filozofiko-satanik që mbështet filozofinë e aktit të kryer si, “provokimi i Zotit”, që do të provokoj Zotin, të Zhduk ose të bëjë Kijametin para kohe !?

Sipas ezoterisë /metodës/ satanike, përballë një errësire në vazo fshehet e burgosur “Drita e Zotit”. Vaza duhet thyer! Vaza për të u thyer duhet forcë (keqësi) e madhe. Kur të lirohet drita bashkë me të do të lirohet edhe errësira që do gëlltisë në vorbullë botën me gjithësinë! Masonët Dashakeq, gjegjësishtë, iluminatët me eksperimente dhe luftëra të rrezikshme bëjnë ç’rregullim duke nxjerr kaos mbi tokë, që të provokoj Zotin, me të vetmin qëllim të bëj korrigjimin e saj !?

Plani më i ri nëntoksorë Evropianë po vazhdonë në Zvicër, që prej 11 tetorit 2008, aty realizohet projekt-eksperimenti fizikë “CERN” (përplasja me një energji të madhe të ARGONIT, grimca atomesh dhe protonesh) që sot luhati tokën. Një eksperiment me përmasa të madha u provua shumë më herët në SHBA.

Eksperimenti solli me vete gjëra interesante, si rasti i filozofit të spikatur botëror Kabalist, Dr. Raul Miçëm – Laitman. Ca fizicientë të eksperimentit me koincidencë janë nxënësit e tij !? Kabalizmi, një besim filozofiko-mitik që beson magjitë e errta metafizike, si fuqi e fshehtë.

Laitmani thotë : “Të gjitha fetë hyjnore veç islamit janë të rrënjës kabaliste, dhe njeriu është i kufizuar në shqisa. E vërtetë është se, ai kontrollohet nga lartë. Dmth. janë kukulla që veprojnë nga Krijuesi. Shumë dijetar Eksperimentit të frikshëm i ofrohenë të shqetësuar. Kurse, Laitmani është i qetë. Nxënësi pjesmarës në eksperiment thotë: “Nëse nuk gjendet “Copa e Zotit” (siç e quajnë), kjo është, “fundi i shkencës së fizikës! Sipas lajmeve të fundit nga fizika nukleare, u publikua se, eksperimenti arriti qëllimin dhe “grimca e Zotit” u zbulua !?

Sipas dijetarëve prova shkencore është “Arritja te bota e padukshëm /Xhinëve/”. Bota jeton tredimensionalisht, dhe nëse shtojmë një dimension, atëherë kalohet në botën katër-dimensional. Ndoshta jetojmë në dimensione edhe më të larta, por të mos jemi në dijeni. A do të thotë se jetojmë në një universë përplotë me fshehtësi! Prova ksperimentuese mund të jetë provë për të parë krijesat e padukshëm ?!

Prova ndoshta do lindë një vrimë të zezë të madh (TIKUN), që do thith botën në të duke shkaktuar fatkeqësi të mëdha e përcjellur me tërmete, vullkane dhe vërshime siç ndodhin një pas një sot botërisht. Përkrahësit e teorive të tilla thonë se programi “HAARP” shkakton tërmete, thatësira, stuhi, përmbytje dhe sëmundje si Sindroma e Luftës së Gjirit apo Sindroma e Lodhjes Kronike etj. Vetëm Masonët kanë atë ekskluzivitet të posedojnë projektin djallëzor “HAARP”!

Ca shkencëtar kundërshtuan eksperimentin me aktakuza se, “ata luajnë me zjarrë”! Të gjithë na, ose shumica jemi robër të shkencës së shekullit XIX, shkencë që e mohon ekzistimin e gjithë asaj e cila nuk mund të matet ose të sqarohet. Ajo çka nuk sqarohet, megjithatë ekziston, e ky ekzistim është pa vullnetin tonë !!!

Gatise gjitha këta eksperimente bëhen sot për të Frikësuar popujtë e botës me shovenizëm dhe luftë, e cila është mjeti më i ri për të kontrolluar botën”!…

Për opinionin publik do të duket e pabesueshme se pjesa dërmuese e projekt eksperimentit ‘’BLU BIM & FETO’’ dështoi në momentin kur Erdogani kuptoj prapaskenën dhe lansoi satelitin ‘’Gokturk 2’’ qiellit duke asgjësuar forcën rezatuese në etër, kurse fiziken në tokë si adut më i sofistikuar i shekullit neo-kolonialist Anglo-Amerikan (CIA – MI6) sionistë, kur tentativën për grusht shteti më gusht 2016 paralizoi. Kjo i dha fund të pakthyeshëm projektit duke rahatuar botën prej tyre! Bota duhet falemnderuar botërisht Turqinë dhe liderin e tij Erdogan si shpëtues nga Projekti makabër ose plani ri-robërizues duke e shpallur burshtetas botëror dhe meritori për Paqe me çmim ‘’NOBEL’’!!!

*Opinionet e autorëve nuk paraqesin domosdoshmërisht edhe opinionin e Prizren Post.


Etiketa:
Arivisti Company