Ardiana Maloku e diagnostifikuar me tumor në kokë, ka nevojë për ndihmën tuaj


E martë, 7 Janar 2020

PRIZREN – Ardiana Maloku, ndodhet në gjendje të rëndë shëndetësore.

Ajo është diagnostikuar me sëmundjen “Cavernoma multiple”, që është lloj tumori në kokë.

45 vjeçarja, ka pesë ditë në gjendje të rëndë shëndetësore dhe mjekët duke thënë se e ka kohën e limituar, deklarojnë që kjo sëmundje mund të trajtohet vetëm jashtë Kosovës.

Ardianës i nevojitet tretman mjekësor jashtë shtetit, dhe familja nuk ka mundësi t’i mbulojë shpenzimet e tretmanit në shumë prej 17 mijë eurove.

Apelohet tek të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë që të ndihmojnë sipas mundësive për shërimin e saj.

Etiketa: , ,