Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Arrestohet avokati i Fetullah Gülenit, Nurullah Albayrak që e kërcënoi Prizren Post-in

Prizren Post | 13:42 - 13.08.2016

Në qershor të vitit 2012 Prizren Post kishte publikuar artikullin me titull “İran’da F.Gülen okulu gece 00:30′da basıldı 83 CIA ajanı yakalandı” (Në Iran në ora 00:30 bastiset shkolla e F.Gulen dhe arrestohen 83 agjentë të CIA-s) në gjuhën turke. Menjëherë pas publikimit avokati i kryeterroristit Fetullah Gülen kishte kërkuar largimin e artikullit duke kërcënuar stafin e agjencisë së lajmeve Prizren Post.

Sot me të marrë lajmin për arrestimin e avokatit të FETO-s për punët e padrejta që kishte bërë krenohemi dhe besojmë që Republika e Turqisë të japë dënimin e merituar.

Pronari dhe stafi i Prizren Post për të vëtetat e dhëna në publik në lidhje me organizatën terroriste Fetullahçi – FETO pa marrë parasysh kërcënimet personale e problemet akademike që terroristët e këtij grupi i nxorrën me kohë ka dalur fitimtarë pa u ndalur, gjë që tradhëtarët duhet ta shohin.

Ende Prizren Post vazhdon të kërcënohet nga FETO-t e ballkanit dhe për këtë kërkojmë që të merren hapat e duhur nga drejtësia.

Ne padyshim çdo herë do të jemi në mbrojtje të së drejtës dhe do të mundohemi ta parandalojmë të keqen./Prizren Post/

nurullah albayrak feto avukati
Emaili këcënues nga avokati Nurullah Albayrak më 26 qershor 2016

twitter

islam-tr
http://www.islam-tr.net/forum/konu/fethullah-gulen-okuluna-baskin-83-cia-ajani-yakalandi.25635/

vahdet
http://www.vahdethaber.com/haber/11360-gulen-okuluna-baskin-83-cia-ajani-yakalandi.html

haberiniz
http://haberiniz.com.tr/haber/gundem/56580/gulenin-okulununa-sok-baskin-iddiasi.html

analizmerkezihttp://www.analizmerkezi.com/iran-gulen-cemaatine-ait-okulda-83-cia-ajani-yakaladik-29479h.htm

korhaber
http://online.korhaber.com/724/yhaber.asp?haberid=105480

İran  Gülen in okulunu bastı 83 CIA Ajanı yakaladı
http://www.7-24haberci.com/iran-gulen-in-okulunu-basti-83-cia-ajani-yakaladi/1273/

istihbarat
http://istihbaratt.blogspot.com.tr/2013/07/fetullah-gulen-okuluna-baskn-83-ca-ajan.html

irandaki
https://www.facebook.com/greendog.com.tr/photos/a.271906056202159.63113.234115919981173/377878598938237

f1
http://forum.hunturk.net/iran-8217da-cemaat-okulu-basildi-83-cia-ajani-yakalandi-5586.html

f3
http://odatv.com/cemaatin-hedefinde-iran-var-2906121200.html

f4
http://www.birgun.net/haber-detay/cemaat-gozunu-iran-a-dikti-61916.html

f5
http://www.gazeteciler.com/gundem/cemaat-irana-karsi-manseti-olay-oldu-53326h.html

f6
http://www.genckolik.net/turkiye-den-haberler/393705-iran-da-cemaat-okulu-basildi-83-cia-ajani-yakalandi.html

f7
http://www.haksozhaber.net/birgunun-mansetine-zamandan-yalanlama-30617h.htm

f8
http://www.ilkehaber.com/haber/the-cemaat-manseti-savas-baslatti-22506.htm

f9
http://www.medyaradar.com/birgunden-sok-manset-the-cemaat-irana-karsi-haberi-84763


Bëni një koment