Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Arrihet marrëveshje për kodin telefonik të Kosovës

Prizren Post | 00:05 - 29.06.2013

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Shefja për Politikë të Jashtme e Bashkimit Evropian, Kethrin Eshton,  ka bërë me dije se Kosova dhe Serbia kanë arritur marrëveshje dhe kanë rënë dakort për kodin telefonik të Kosovës.

Në raportimin e Eshton në mbledhjen e Këshillit për Politikë të Jashtme të Parlamentit Evropian, a
Sipas Eshton, dy homologët  Thaçi e Daçiç kanë kaluar më shumë se 100 orë në dialogun e lartë politik.jo ka deklaruar se marrëveshja për kodin telefonik është pjesë e pakos për çështje të tjera në lidhje me telekomunikacionin, e cila pret konfirmimin final.


Etiketa:
Arivisti Company