Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Blerim Sallahu emërohet zv.ministër në Ministrinë e Drejtësisë

Prizren Post | 12:37 - 25.03.2021

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRISHTINË – Blerim Sallahu është emëruar zëvendësministër në Ministrinë e Drejtësisë.

Emërimi i zëvendësministrave ka filluar ditën e djeshme, ku në Ministrinë e Mbrojtjes është emëruar zv.ministër Enver Dugolli.

Qeveria e Kosovës është votuar më 22 mars, ku pro formimit të saj kanë qenë 67 deputetë, kurse kundër 30.

Qeveria Kurti 2 ka tre zëvendëskryeministra dhe 15 ministri. Ndërsa, Ministrinë e Drejtësisë do ta udhëheq Albulena Haxhiu.


Etiketa:

Bëni një koment