Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Britania ende në alarm: Evakuohet stacioni i metrosë në Londër

Prizren Post | 11:57 - 25.05.2017

Udhëtarëve u ishte thënë të largoheshin nga pasi një alarm i zjarrit filloi të dëgjohej kudo brenda stacionit.

‘I gjithë stacioni Victoria sapo është evakuuar. Gjithsesi të gjithë duken të sigurt’, shkroi një dëshmitar në Twitter.

Të gjithë linjat që po kalonin në stacion u mbyllën përkohësisht dhe pritet të rihapen nga momenti në moment, shkruan “Daily Mail”


Etiketa:
Arivisti Company