Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Çerdhet kanadeze kushtojnë 1081 euro në muaj

Prizren Post | 17:20 - 13.07.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sipas Global News, nëna e Albertës, një vajzë e vogël kanadeze ka zgjedhur që të qëndrojë në shtëpi dhe të kujdeset vetë për vajzën e saj se sa t’i paguajë çerdhes 1200 dollarë(1081 euro) në muaj.

Prindërit e fëmijëve kanadez i konsiderojnë çmimet e çerdheve në Kanada si qesharake dhe të paarsyeshme.

Sipas Global News, nëna e Albertës, një vajzë e vogël kanadeze ka zgjedhur që të qëndrojë në shtëpi dhe të kujdeset vetë për vajzën e saj se sa t’i paguajë çerdhes 1200 dollarë(1081 euro) në muaj.

“Zgjedh të rri në shtëpi dhe të kujdesem vetë për vajzën se sa të shpenzojë gjithë ato para duke e paguar çerdhen” ka thënë ajo.


Bëni një koment