Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Cila është historia e flamurit kombëtar shqiptar? [video]

Prizren Post | 22:11 - 04.03.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

“Nga kjo pikëpamje mund të mburremi se Flamuri ynë, siç është një nga më të vjetrit e botës, është dhe një nga më të drejtët”.

Me keto fjale do ta perkufizonte Konica flamurin tone kombetar, simboliken e te vertetat qe ai sjell nga shekujt. Por cila eshte historia e tij? Ndiqni Gjurme Shqiptare te gazetarit Marin Mema.


Bëni një koment