Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Deratizohet rrjeti i kanalizimeve në Prizren

Prizren Post | 15:13 - 02.11.2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRIZREN – Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural këto ditë ka filluar me projektin për deratizimin e qytetit, me anë të cilit bëhet trajtimi kundër brejtësve në ndërtesat kolektive dhe në brendi të puseve të rrjetit të kanalizimit.


Etiketa:

Bëni një koment

Arivisti Company