Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Dialogu Kosovë-Serbi do përfundojë me njohje reciproke dhe pajtim

Prizren Post | 17:08 - 28.06.2018

Prishtinë – Shefi i Delegacionit të Kosovës për bisedimet në Bruksel, Avni Arifi ka dhënë disa detaje se çfarë do të përmbajë procesi final i bisedimeve Kosovë-Serbi.

Arifi përmes facebook, ka deklaruar se nga ky proces nuk do rezultojë ndarje territoriale apo destabilizim.

”Dialogu nuk ka alternativë, por në këtë proces duhet të dihet njëherë e përgjithmonë se – NUK KA NDARJE, -NUK KA DEFUNKSIONALIZIM -NUK KA DESTABILIZIM. Dialogu do të jetë për NORMALIZIM që do të thotë NJOHJE RECIPROKE dhe PAJTIM”.


Etiketa:
Arivisti Company