Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

E vogël nga jashtë, por shikoni si duket brenda

Fotogaleri10 FotoPrizren Post | 06:29 - 10.07.2016

Numri në rritje i njerëzve që po përqafojnë jetën modeste, tregon më së miri se shtëpitë e vogla “do të thotë më shumë”.

Mbi të gjitha, pse të shpenzojmë në shtëpi të mëdha kur mund të bëjmë jetë të jetë dhe luksoze edhe në shtëpi të vogla, siç është shtëpia e ndërtuar në malin Redwood të Kalifornisë, transmeton Telegrafi.

E ndërtuar me saktësisht në një pronë private në Cazadero të Kalifornisë, kjo kapinë është e rrethuar nga drunjtë gjigant, dhe është një vend ideal për të kaluar vikendin me familje larg zhurmës dhe jetës dinamike të qytetit.

Por edhe nëse preferoni jetës të natës me miq duke qëndruar në lokale të ndryshme, ju gjithashtu mund t’i realizoni të gjitha këto në kabinë madje duke shikuar ndonjë film.

Fotogaleri


Arivisti Company