Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Erdoğan dhe Putin më 9 gusht do të takohen në qytetin St. Petersburg të Rusisë

Prizren Post | 10:41 - 26.07.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zëvendëskryeministri i Turqisë, Mehmet Şimşek bëri të ditur se presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan dhe presidenti i Rusisë, Vladimir Putin më 9 gusht do të takohen në qytetin St. Petersburg të Rusisë.


Bëni një koment

Arivisti Company