Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Erdogan gërmon për t`i shpëtuar minatorët

Prizren Post | 23:24 - 14.05.2014

Erdogan në minierë

Në përpjekje për të shpëtuar minatorët kryeministri Erdogan ka punuar katër orë nëntokë së bashku me të tjerët. Deri më tani janë 245 minatorë të vdekur nga kjo tragjedi në Soma dhe rreth 300 minatorë të tjerë të ngujuar./Prizren Post/


Arivisti Company