Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Erdoğan: Turqia nuk vendos në pozitë të vështirë ata që i besojnë

Prizren Post | 14:49 - 13.11.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Stamboll – President i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan ka deklaruar se “Turqia nuk ka vendosur dhe nuk vendos në pozitë të vështirë askënd nga ata që i besojnë, që janë të besueshëm dhe që investojnë. Një pjesë e madhe e investitorëve ndërkombëtarë vazhdojnë investimet në vendin tonë duke i rritur ato sepse e shikojnë këtë të vërtetë”, raporton Anadolu Agency.


Bëni një koment