Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Filmohet nga jashtë momenti i shpërthimit në Manchester (Video)

Prizren Post | 07:02 - 24.05.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ai ishte duke qëndruar brenda veturës së tij ku po dëgjonte muzikë, kur dëgjoi një shpërthim të fuqishëm dhe pas dy sekondave pason shpërthimi tjetër që dëgjohet qartë në video, transmeton Telegrafi.

Në ato momente ky i ri i kapluar nga paniku dëgjohet duke thënë, “jo”, dhe më pas ka ndërprerë filmimin kur edhe kishte filluar të mbizotërojë kaosi në mesin e mijëra të rinjve që ishin prezent në koncertin e Ariana Grande.

Kushtoni vëmendje shpërthimit të parë në sekondën e shtatë të videos dhe të dytin vetëm dy sekonda më vonë.


Etiketa:

Bëni një koment