Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Gjykata Supreme vendos për ankesat, i pranon dy dhe hedh poshtë tri të tjera

Prizren Post | 13:31 - 06.07.2017

Prishtinë – Sipas një njoftimi për media, Gjykata Supreme tregon se ankesa e Jollxhi Shalës nga subjekti politik Kosovaki Nevi Romani Partia (KNRP), është pranuar si e bazuar.

Edhe ankesa e kandidatit për deputet Vehbi Imeri nga koalicioni LDK-AKR-Alternativa, është pranuar si e bazuar.

Ndërkaq, Gjykata Supreme  tregon edhe se cila kërkesa janë refuzuar.  “Është refuzuar si e pathemeltë ankesa e kandidates së koalicionit LDK-AKR-Alternativa, Myzejene Selmani. Është refuzuar si e pabazuar ankesa e Slavko Simic nga Lista Serbe  dhe është refuzuar si e pabazuar ankesa e kandidatëve për deputetë, Fadil Aliu, Muhamet Mustafa, Nuredin Ibishi dhe Besnik Krasniqi”, thuhet në njoftimin e Gjykatës Supreme.


Etiketa:
Arivisti Company