Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Halepi dikur qytet i ëndrrave, tani qytet i viktimave [video]

Prizren Post | 14:25 - 14.12.2016

Me shekuj me radhë, Halepi ka qenë qyteti më i madh i rajonit sirian dhe një nga qytete më të vjetra të banuara në botë. Me monumentet historike, arkitektura e tij mesjetare dhe trashëgiminë tradicionale, ky qytet fitoj titullin “Kryeqyteti Islamik i Kulturës 2006”.


Arivisti Company