Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Imami dhe të rinjët e fshatit Poslisht ndihmojnë nevojtarët gjatë muajit Ramazan

Prizren Post | 09:47 - 03.07.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Imami dhe të rinjët e fshatit Poslisht ndihmojnë nevojtarët gjatë muajit Ramazan.


Bëni një koment