Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Ismaili: Çmimet për barnat që blihen nga MSH do të jenë referente me tregun në rajon

Prizren Post | 13:14 - 07.12.2017

Pjesëmarrës në tryezë gjatë ditës së sotme ishte edhe ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili. 

Ai deklaroi se çmimet për barnat që blihen nga Ministria e Shëndetësisë duhet të jenë referente me tregun në rajon, në mënyrë që paraja e taksapaguesve të mos shpenzohet për pasurim të paligjshëm të individëve.

“Çmimet për barnat që blihen nga Ministria e Shëndetësisë duhet të jenë referente me tregun në rajon, në mënyrë që paraja e taksapaguesve të mos shpenzohet për pasurim të paligjshëm të individëve. Ky është interes i gjithë qytetarëve, i personelit mjekësor dhe është, po ashtu, obligim i imi”, ka thënë Ismaili.


Etiketa:
Arivisti Company