Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Izraeli nuk mundi t`ia ndalojë lindjen

Prizren Post | 18:15 - 11.01.2014

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Palestinë, 11 janar – Me spermën që fshehtazi u morr nga burri i saj në burg Tamir ez-Zaanin, i dënuar me 12 vjet burg nga autoritetet e Izraelit mbeti shtatëzënë gruaja Hena ez-Zaanin. Njoftohet se sperma u vodh prej njërit nga pengjet dhe pas fekondimit artificial dhe shtatzënisë normale gruaja e të burgosurit lindi një foshnjë mashkull./Prizren Post/


Arivisti Company