Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

KBI-në e Prizrenit e vizituan shumë delegacione për Kurban Bajram

Prizren Post | 21:39 - 04.10.2014

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prizren – Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren e vizituan shumê delegacione të qytetit. Vizitë në selinë e KBI-së ka bërë kryetari i Komunës së Prizrenit Ramadan Muja bashkë me drejtorët e drejtorive komunale, Kryesuesi i Kuvendit Komunal Kujtim Gashi dhe shumë subjekte politike, deputeti i Kuvendit të Kosovës Zafir Berisha, kreu i Policisë, komandanti i FSK-së si dhe shumë personalitete të jetës publike të qytetit të Prizrenit./Prizren Post/

2

3

4

5

6

7


Bëni një koment