Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kina SHBA-ve: Nuk zbatojmë marrëveshje tregtare nëse vendosni tarifa

Prizren Post | 10:56 - 04.06.2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kina ka paralajmëruar Shtetet e Bashkuara se secila marrëveshje tregtare e arritur mes dy palëve nuk do të jetë e vlefshme, nëse Uashingtoni vendos tarifa dhe masa tjera për të cilat kërcënon tani e një kohë.


Etiketa:

Bëni një koment