Klientit që nuk i pëlqeu prerja e flokëve, theri me thikë 2 persona


E martë, 29 Dhjetor 2020

KOCAELI – Një personi që qethej në regjionin Körfez të Kocaelit nuk i pëlqeu prerja e flokëve, ai goditi me thikë personin që u përpoq të ndante atë dhe berberin.

Incidenti ndodhi rreth orës 18:00 në një dyqan berberësh në një biznes në Körfez Kuzey Mahallesi të qytetit Kocaeli në turqi.

Sipas pretendimit, personi që erdhi te berberi bëri prerje flokësh. Personit nuk i pëlqeu prerja e flokëve të tij dhe argumentoi me berberin Oğuz Çiftçi.

Tregtari Ramazan Mutlu hyri në dyqan pasi filloi grindja. Personi që nxori thikën plagosi me thikë Ramazan Mutlun, i cili po përpiqej të ndalte përleshjen e klientit me berberin Oğuz Çiftçi.

Klienti, person i paidentifikuar më pas u largua nga vendi i ngjarjes. Ekipi mjekësor erdhi në vendin e ngjarjes pasi u informua, dërgoi berberin e plagosur dhe Mutlun në spital.

Të plagosurit Oğuz Çiftçi dhe Ramazan Mutlu u trajtuan. Policia turke nisi një operacion për kapjen e personit që goditi me thikë 2 persona.

Etiketa: , ,