Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Komisioni për Stabilizim Asociim miraton pikat e marrëveshjes

Prizren Post | 12:46 - 17.05.2016

Prishtinë – Është miratuar me shumicë të votave amendamentimi i të gjitha pikave për marrëveshjen e Stabilizim Asociimit në mes të Bashkimit Evropian dhe Kosovës, megjithëse pati vërejtje në formulimin e fjalive ose fjalëve të ndryshuara nga deputetët.


Para miratimit, deputetët i paraqiten vërejtjet e tyre për gjendjen e shëndetësisë, arsimit dhe të drejtave të grave.


Etiketa:

Bëni një koment