Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kosova në rrugën e duhur për marrjen e liberalizimit

Prizren Post | 11:51 - 10.10.2018

Prishtinë – Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka zhvilluar takim me ambasadorët e vendeve të Quintit dhe shefen e BE-së në Kosovës.

Gjatë këtij takimi Haradinaj ka theksuar se janë pajtuar se Kosova është në rrugën e duhur për marrjen e liberalizimit të vizave.

“Sot, në takimin me ambasadorët e Quint-it dhe shefen e BE-së në Kosovë, u pajtuam se vendi ynë është në rrugën e duhur për marrjen e liberalizimit të vizave dhe se lufta kundër krimit të organizuar, korrupsionit dhe menaxhimi efektiv i migrimit duhet të jenë prioritare.

Përkrahja e shteteve mike nuk ka munguar asnjëherë dhe së bashku po punojmë në realizimin e synimeve tona për konsolidimin dhe fuqizimin e shtetit drejt të ardhmes sonë euro-atlantike”, ka shkruar Haradinaj.


Etiketa:
Arivisti Company