Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kriza politike e Maqedonisë dikton të ardhmen e saj evropiane

Prizren Post | 16:32 - 13.07.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sipas ambasadorit sllovak në Shkup, Martin Bezak, e ardhmja evropiane e Maqedonisë varet posaçërisht nga zgjidhja e krizës politike në vend, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Ai thekson se një nga përparësitë e kryesimit sllovak të presidencës së BE-së do të jetë kthimi i besueshmërisë së zgjerimit të BE-së, pas daljes së Britanisë së madhe, kurse Maqedonia është një nga vendet që ka rëndësi të veçantë për BE-në, për shkak të migrantëve dhe kufijve të jashtëm.


Bëni një koment