Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Lideri i opozitës turke Bahçeli, 15 korriku është një kryengritje e re e atyre që u mundën në Betejën e Kosovës para 627 viteve

Prizren Post | 21:53 - 07.08.2016

Stamboll – Tentimi për grusht shtet i 15 korrikut është tentim i ri i atyre që humbën 627 vite më parë në Betejën e Kosovës, transmeton Prizren Post.

Është kryengritje e re e atyre që u shtypën në Niğbolu para 620 viteve. 572 vite më parë në Varna, 562 vite me parë në Stamboll dhe 490 vite më parë në Mohaç, të mbytur në gjakun e derdhur ende besojnë të dalin kundër nesh.

Ata që me 15 korrik bombarduan Asamblenë e Madhe Popullore të Turqisë, forcat e sigurisë dhe të agjenturës dhe popullin e pafajshëm janë vazhdues të rrugës së errët 101 vjeçare që na kishin hapur zjarr në Çanakale./Prizren Post/


Arivisti Company