Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Logoja e 6 vjetorit të pavarësisë

Prizren Post | 22:55 - 10.02.2014

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kjo eshte logoja zyrtare e kremtimit te Dites se Pavaresise.

Beni shperndarje ne rrjetet sociale dhe ndani edhe ju me miqte tuaj ngjyrat e pavaresise sone gjate kesaj jave.


Etiketa:

Bëni një koment