Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Majlinda Kelmendi sot në Kosovë, pritet në Aeroport

Prizren Post | 10:40 - 23.04.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit organizon sot pritjen e xhudistëve dhe përfaqësuesve të Federatës së Xhudos në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Majlinda Kelmendi e Nora Gjakova, që të dyja kthehen nga Kampionati Evropian që u mbajt në Rusi, me ç’rast do të mbahet edhe një konferencë për media.

Kampionja e botës, Majlinda Kelmendi fitoi medaljen e artë në Kampionatin Evropian në Rusi.


Bëni një koment