Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Ministri i brendshëm austriak tregon se kur do të hiqen vizat për Kosovën

Prizren Post | 11:50 - 20.05.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ministrat e brendshëm të Bashkimit Evropian takohen sot në Bruksel për të diskutuar lidhur me procesin përfundimtar për heqjen e vizave për Turqinë, Kosovën, Ukrainën dhe Gjeorgjinë.

Regjimi i vizave për Kosovën, Turqinë, Ukrainën dhe Gjeorgjinë planifikohet të hiqet në pako duke filluar nga fundi i muajit qershor, ka thënë ministri i brendshëm austriak Wolfgang Sobotka, për televizionin austriak, transmeton RTK.

Ministrat e brendshëm të Bashkimit Evropian takohen sot në Bruksel për të diskutuar lidhur me procesin përfundimtar për heqjen e vizave për Turqinë, Kosovën, Ukrainën dhe Gjeorgjinë. Megjithatë, vendimi përfundimtar pritet të merret në samitin e ardhshëm që mbahet në mes të qershorit, transmeton sot televizioni austrika ORF.

Ministri i brendshëm austriak, Wolfgang Sobotka, në një deklaratë për televizionin Austriak ORF që është publikuar sot, ka theksuar se regjimi i vizave për këto vende planifikohet të hiqet në pako duke filluar nga fundi i muajit qershor.


Etiketa:

Bëni një koment