Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Miratohet Projektligji për Dhomat e Specializuara

Prizren Post | 22:20 - 03.08.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar në parim projektligjin për Dhomat e Specializuara dhe zyrën e Prokurorit të Specializuar.

Ky projektligj mori 73 vota ndërsa një kundër.

Në seancën e jashtëzakonshme që ka filluar pas orës 21 nuk po marrin pjesë deputetët nga opozita vetëm ata të pozitës.


Etiketa:

Bëni një koment