Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Në vitin 2045 arrihet pavdekësia digjitale

Prizren Post | 15:00 - 21.06.2013

Brenda 30 vjetësh njerëzit do të jenë në gjendje të ruajnë të gjithë mendimet në kompjuter dhe të bëhen digjitalisht të pavdekshëm. Ky është përfundimi që u arrit në ‘Global Futurs 2045 International Congress’.

Ray Kurzweil, drejtor i inxhinierisë në Google, gjatë konferencës sqaroi se pjesët biologjike të trupit tonë do të zëvendësohen me pjesë mekanike dhe kjo pritet të ndodhë brenda vitit 2100, transmeton BW.

Konferenca “Global Futurs 2045 International Congress” u organizua nga multimilioneri rus, Dmitry Itskov, ku ekspertët kanë diskutuar për perspektivat e botës deri në vitin 2045.


Bëni një koment