Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Nga nesër fillojnë aktivitetet e verës kulturore “Prizreni 2019”

Prizren Post | 19:36 - 30.08.2019

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRIZREN – Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik organizon aktivitete të ndryshme kulturore në kuadër të verës kulturore “Prizreni 2019”.

Ngjarja e parë do të mbahet nesër në Kejin e Lumbardhit me koncertin me ansambletë e qytetit, për të vazhduar më pas me organizime të tjera gjatë muajit shtator si koncerte, mbrëmje muzikore dhe performanca të ndryshme kulturore.

Më poshtë gjeni agjendën e plotë të aktiviteteve:

31.08.2018 | 21:00, Kej në Lumbardh
Koncert me ansambletë e qytetit

01.09.2019 | 21:00, Platoja te Ura e Arastës
Koncert nga Kuarteti Pentagram

06.09.2019 | 21:00, Keji te Autostrada Biennale
Mbrëmje muzikore me kitarë

07.09.2019 | 21:00, Rruga Farkatarët
Filigrani i Prizrenit

13.09.2019 | 21:00, Sheshi Shatërvan
Mbrëmje muzikore me violinë

14.09.2019 | 21:00, Sheshi Shatërvan
Peformancë baleti, makijazh i Zhupës

27.09.2019 | 21:00, Keji në Lumbardh
Koncert nga Orkestra Contemporary Ethno


Etiketa:

Bëni një koment