Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Nisi shembja e ndërtesave buzë Rrugës së Elbasanit

Prizren Post | 21:35 - 10.02.2014

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Inspektoriatit Ndërtimor Urbanistik Kombëtar (INUK) në kuadër të punës për krijimin e kushteve të ndërtimit të një rruge me standarde europiane dhe respektimin e largësisë së objekteve, ka nisur aksionin për shembjen e ndërtesave buzë Rrugës së Elbasanit.

Bëhet fjalë për rreth 30 ndërtesa të cilat ndodhen pranë rrugë që do të shemben. Këto ndërtesa ndodhen në krahun e majtë të rrugës, ndërsa në të djathtë ndodhet parku kombëtar i Liqenit Artificial.

Mjetet e rënda të INUK-ut, grupet e gatshme dhe inspektorët e terrenit ndodhen atje për të realizuar prishjet e ndërtimeve si dhe siguruar mbarëvajtjen e operacionit. Deri tani është realizuar prishja e 15 objekteve./shekulli/


Etiketa:

Bëni një koment