Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Nuk i pëlqeu modeli i flokëve, klienti vret berberin

Prizren Post | 14:54 - 15.10.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Video e tmerrshme e momenti të vrasjes së 24-vjeçarit nga Uzbekistanit është postuar në internet nga një klient tjetër i tij që thekson profesionalizmin me të cilin berberi punonte.

Në koment në video ai shkruan se një burrë erdhi tek berberi Dastan Adekhanov dhe preu flokët, por të nesërmen u rikthye duke thënë se kur pa veten në pasqyrë në shtëpi nuk i pëlqeu puna e bërë.

Ai filloi që ta rrahë, më pas e tërhoqi në rrugë ku e qëlloi me një thikë duke i shkaktuar 3 plagë në zemër.

Pamjet e rënda janë publikuar nga LiveLeak:


Bëni një koment