Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Pasaporta shqiptare, edhe për kosovarët

Prizren Post | 20:50 - 23.08.2013

Bernë, 23 gusht – Në një njoftim për medie të ardhur nga Ambasada e Shqipërisë në Bernë bëhet e ditur se edhe shqiptaret nga Kosova, të cilët kanë leje qëndrimi në Zvicër (B ose C) mund të aplikojnë dhe kanë të drejtën e shtetësisë e të pasaportës shqiptare, njësoj si të tjerët.

Por, gjithsesi, për të bërë këtë duhen plotësuar disa kushte, raporton portali Albinfo, i cili më pas jep edhe detajet e nevojshme për aplikim.


Etiketa:
Arivisti Company