Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Phelps përvetëson medaljen e 22-të të artë

Prizren Post | 09:46 - 12.08.2016

Michael Phelps ka fituar medaljen e tij të katërt të artë në “Rio 2016” dhe të 22-tën olimpike në karrierë.

Michael Phelps u bë notari i parë që fitoi katër medalje të arta të njëpasnjëshme në një ngjarje duke mposhtur Ryan Lochte në 200 metra individuale.

Phelps, 31-vjeç, fitoi medaljen e tij të 22-të të artë – më tepër se cilido garues tjetër – derisa amerikani tjetër Lochte, përfundoi i pesti.

Phelps përfundoi dy sekonda para japonezit Kosuke Hagino dhe kinezit Shun Wang që fitoi të bronztën.


Bëni një koment