Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Po vazhdon mirëmbajtja dhe pastrimi i varrezave në Komunën e Prizrenit

Prizren Post | 15:00 - 22.05.2020

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRIZREN – Pas pastrimit të varrezave myslimane të qytetit, puna për pastrim dhe mirëmbajtjen e tyre po vijon edhe në varrezat katolike dhe ortodokse.

Sipas kontratës pastrimi dhe mirëmbajtja e varrezave do të vazhdojë shumë shpejt edhe në fshatrat e komunës së Prizrenit.

Drejtoria e Shërbimeve Publike mbetet e përkushtuar në kryerjen e obligimeve që i ka ndaj qytetarëve të saj.


Etiketa:

Bëni një koment