Policia shqiptare, një nga organizatat më të mira në Europë


E enjte, 25 Prill 2019

TIRANË – Gjatë një konference për shtyp, e ngarkuara me punë e SHBA-ve në ambasadën amerikane në Tiranë, Leyla Moses-Ones ka vlerësuar mjaft pozitivisht policinë shqiptare për punën e bërë kundër terrorizmit.

Në seminarin dy ditor që po zhvillohet në Tiranë mbi përdorimin terrorist të teknologjisë, Moses-Ones nxiti policinë që të vazhdojë në të njëjtin drejtim në luftën kundër terrorizmit.

“Policia e Shtetit në Shqipëri vazhdon të ndërtojë një emër si një nga organizatat e policisë më të mira në Evropë. Dua të vlerësoj përpjekjet e policisë gjatë vitit të kaluar. Keni treguar profesionalizëm për të mbrojtur qytetarët. Dëshiroj t’ju nxis që të vazhdoni në atë drejtim. Është një kohë e rëndësishme për sundimin e ligjit dhe sigurinë rajonal”, u shpreh ajo, njofton TCH.

Etiketa: , ,

Leave a Reply