Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Presidenti austriak në Kuvend, sigurimi kontroll të rreptë deputetëve dhe mysafirëve

Prizren Post | 10:03 - 29.10.2015

Prishtinë – Sigurimi i Kuvendit duket t’i ketë marrë të gjitha masat e nevojshme për të evituar ndonjë incident gjatë kohës kur Kuvendit të Kosovës do t’i drejtohet me një fjalim presidenti i Austrisë Heinz Fischer.


Gazetari i lajmi.net që ndodhet në Kuvendin e Kosovës, bën të ditur se në të gjitha hyrjes e objektit sigurimi është duke aplikuar kontroll.

Kontrollimit thuhet se po i nënshtrohen deputetët, por edhe mysafirët.


Arivisti Company