Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Presidenti Erdogan, lideri më i pëlqyer në Europë

Prizren Post | 22:51 - 21.01.2016

Sipas studimit të Burson-Marsteller, Erdogan është një ndër 3 liderët që është pëlqyer më shumë në Facebook në Evropë në vitin 2015, shkruan e përditshmja turke “Sabah”.

Kompania ndërkombëtare e specializuar në marrëdhëniet me publikun dhe komunikimin Burson-Marsteller ka analizuar pëlqimet që kanë marrë mesazhet dhe fotografitë e liderëve botërore, të publikuara në llogaritë e tyre në Facebook në vitin 2015.

Janë analizuar llogaritë personale të 87 presidentëve, 82 kryeministrave dhe 51 ministrave të jashtëm. Llogaria e Presidentit Erdogan (Erdoğan) në Facebook është renditur e treta në botë me 8 milionë ndjekës, dhe Erdoan është një ndër 3 liderët që është pëlqyer më shumë në Evropë.


Bëni një koment