Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Presidenti Obama mbështetje të hapur për Hillary Clinton

Prizren Post | 12:33 - 14.09.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Washington – Presidenti amerikan Barack Obama mori pjesë në tubimin e Partisë Demokratike në shtetin e Philadelphias para zgjedhjeve presidenciale që do të mbahen më 8 nëntor të këtij viti. Ai dha mbështetjen e tij për kandidaten e kësaj partie, ish-Sekretaren e Shtetit Hillary Clinton, raporton Anadolu Agency (AA).

Duke folur në tubimin parazgjedhor në Philadelphia, Obama i përmendi tërthorazi “pikëpyetjet” e opinionit publik në lidhje me gjendjen shëndetësore të Clintonit. Ai tha se ajo udhëton më shumë se sekretari i shtetit.

– “Trump nuk është aspak i përshtatshëm ta përfaqësojë vendin jashtë” –

Duke bërë krahasimin mes Clintonit dhe kandidatit nga Partia Republikane Donald Trump, Obama tha se “Clinton ka kualifikime më shumë se çdo kandidat tjetër i deritanishëm. Ndërkaq, kandidati tjetër nuk është aspak i përshtatshëm ta përfaqësojë jashtë apo ta udhëheqë vendin”.


Bëni një koment