Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Ramush Haradinaj lirohet me kusht nga gjykata

Prizren Post | 13:53 - 12.01.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pas shqyrtimit të dokumentacionit, Gjykata në Colman të Francës ka vendosur që Haradinaj të lihet i lirë, por me kusht që të mos dalë nga Franca dhe dy herë në javë të lajmërohet tek autoritetet.

Kjo situatë do të vazhdojë derisa të shqyrtohet kërkesa e Serbisë për ekstradim të Haradinajt.

Lirimin me kusht të Haradinajt e kanë konfirmuar për Telegrafin zyrtarë të AAK-së.

Ndryshe, autoritetet e drejtësisë në Serbi dorëzuan dy ditë më parë kërkesën për ekstradim të Haradinaj me, siç thanë, akuzat e reja për “krime lufte në Kosovë në fundvitet e 90-ta ndaj popullsisë joshqiptare”.


Etiketa:

Bëni një koment