Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Raporti i BE për mosliberalizimin e vizave – përgjegjësi e gjitha Qeverive të pasluftës

Prizren Post | 12:25 - 19.12.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Partia FJALA shpreh shqetësimin për Raportin e BE që vazhdon izolimin e qytetarëve të Kosovës.


Shqetësimet e ngritura nga BE për krim të organizuar dhe korrupsion, bëjnë përgjegjës gjitha Qeveritë që kanë udhëhequr pas luftës.

Partia FJALA konsideron se ky rekomandim negativ i BE për liberalizimin e vizave është shuplakë meritore për gjitha qeveritë e pasluftës.

Njëherit Partia FJALA shpreh shqetësimin për izolimin e vazhdueshëm të qytetarëve të Kosovës, izolim këtë që po e paguan nga gjitha qeveritë e korruptuara.


Etiketa:

Bëni një koment