Roli i Iluminizmit Mason në Vatikan!


E martë, 27 Nëntor 2018

Autor: Savash VELIU

Ky shkrimë nuk përcjell urrejtje e armiqësi ndaj besimtarëve kristianë. Do të përpiqemi të flasim për njerëzit të cilët qëndrojnë të fshehur nën petkun e klerikëve (Iluminatë)… njerëz të cilët kanë luajtur ndër shekuj me besimin e miliona besimtarëve anekëndë botës.

Bëmat e Vatikanit janë të njohura tash për të gjithë njerëziminë. Vatikani ka përgjegjësinë kryesore për gjakderdhjen në kohën e kryqëzatave. Me qindra mijëra njerëz të masakruar, burra, gra, fëmijë e pleq. Kanë kaluar shekuj të tërë që nga koha e kryqëzatave, e të kristianët nuk e dinë arsyen e asaj lufte.

Kryqëtarët nuk kursyen as të kristianët vendas të Jeruzalemit. Ata u masakruan të tërë së bashku me hebrejët edhe muslimanët. Pas perandorisë Romake, ishte herra e dytë që u masakruan hebrejët nga Vatikani. Vatikani përdori padrejtësishtë emrin e Jezusit, (Isait a.s), për të mbuluar krimet e kryqtarëve. I pastër është Isai a.s, (Jezusi), nga trillimet e tyre. Vatikani vazhdon më tej me krimet e tij të shumta. Paaftësia e këtij institucioni e korruptimi i jashtëzakonshëm i biblës sollën inkuizicionin, pas tërheqjes së muslimanëve Abasitë, nga Spanja, më vitin 1492, Inkuizicioni masakroi muslimanët kurse hebrejët për së treti herë i ngunjoi nëpër hunjë dhe një pjesë i dëboi drejtë tokave Osmane. Që këtu filloi hasmëria dhe hakmarrja e jehudëve (sionistëve) ndaj kristianëve të Vatikanit për shekuj. Jehudët ndëruan robat e tyre duke u veshur si kristianë dhe u futën në të gjitha instancat më të larta të shteteve perëndimore nën petkun e shoqërisë Masone duke e nxitur Vatikaninë në krime dhe skandale edhe më të mëdhaja. Kulminacioninë e arritën në kohën e nazistëve me shpifje të “holokaustitë”, ku u poshtëruanë kristianët, kurse ata u kurorëzuan me shtetin Israel. Mijëra njerëz të vrarë, të djegur si Gjordano Bruno e tjerë në turrën e druve e të masakruar. Vatikani vrau njerëz, faji i vetëm i të cilëve ishte se thanë që toka rrotullohej. Këtë fenomenë e potencon Kurani që para 1400 viteve.
Paradoksi shkon më tej edhe në ditët e sotme, teksa sheh që bibla ende shkruan që toka ka shtylla e është e fiksuar (që këtë shpifje të vazhdojn ta prokllamojn si të tillë sot edhe ca ’shejh musliman’)!

Psalmet 104 : 5
5. Ai e ka krijuar tokën mbi themelet e saj; ajo nuk do të luaj kurë përjetë. Predikuesi 1: 5
5. Edhe dielli lind e pastaj perëndon dhe shpejtohet në drejtim të vendit nga del përsëri.
Kjo ishte forma e tokës sipas versionit të Vatikanit deri në shekullin 17. Ky paradoks i biblës e shtyu Vatikanin të kryej ato krime të tmerrshme. Edhe pse kishte afërsishtë 1000 vite që ishte përmendur në Kuran që toka është e rumbullt.

Krimi i rradhës i Vatikanit u krye në kontinentin amerikan. Qindra milionë indianë narativ [vendas], të masakruar nga mbajtësit e kryqit. Qindra milion të tjerë të kthyer në skllavëri e të vënë në shërbim të kristianëve. Vatikani i cilësonte indianët të njëjtë me kafshët, për shkak të ngjyrës së lëkurës së tyre. Të njëjtin fat patën edhe qindra milion njerëz të tjerë me ngjyrë në Afrikë.

Apart’heidi i kristianëve të bardhë e shkatërroi Afrikën për shekuj me radhë. Racizmi ishte aq i theksuar sa që edhe njerëzit me ngjyrë që konvertoheshin në kristianë nuk faleshin në një vend me të bardhët. Diçka e tillë ndodh ende në ditët tona në SHBA dhe Afrikë.

Krimi tjetër i radhës i Vatikanit u krye gjatë luftës së Dytë Botërore. Me bekimin e Papës, miliona ushtarë italianë e gjermanë ndërmorrën një masakër ndaj popujve të tjerë (ku hebrejët të përgaditur shpifën ‘Hollokaustin e rremë’ si skandal nazist).

Skandal i radhës i Vatikanit ndodhi në vitin 1972, kur Papa Paul VI, bëri një deklaratë të guximshme më 29 qershor, në përvjetorin e tij të 9 si Papë. Deklarata e tij shkaktoi një tërmet të vërtetë në Vatikanë. Duke lënë të kuptohet se, Vatikani udhëhiqet përbrenda nga një dorë e fshehtë. “Nëpërmjet fraksioneve të krijuara midis nesh, tymi i djallit ka hyrë në tempullin e Zotit”.

Një deklaratë e guximshme e cila i kushtoi shumë shtrenjtë Papës. Papa Paul VI u persekutua, iu injektuan droga të ndryshme e u mbajt në bodrumet e Vatikanit. Me ndihmën e kirurgëve më të mirë plastikë, u ndërtua një imazh i ri i Papës tek një tjetër.

Skandali i radhës së Vatikanit e prezantoi botën me priftërinjtë pedofilë. Skandalet nuk kanë të sosur për Vatikaninë. Kristianët, përmendin ekzistencën e një grupimi të fshehtë në krye të Vatikanit. Grupimi (iluminatë) i cili ka për qëllim shkatërrimin e vlerave të besimtarëve kristianë e vendosjen e një ‘feje’ të vetme (Talmudin) në tërë botën, e cila nuk do të jetë kristianizmi. Shohim krahun luftarak të Vatikanit, kalorësit e Maltës (Secret Societes). E shohim simbolin e tyre të përdoret në ushtrinë naziste më parë – kryqi. E shohim këtë simbol të përdoret nga paraushtarakët kristianë të ‘Klu Klux Klan’. E shohim këtë simbol të përdoret nga shoqëritë okulte. E shohim edhe simbolin e kryqit të dyfishtë të përdoret nga masonët.
Nëse kthehemi pas në histori e gjejmë edhe këtë simbol në ushtrinë naziste. E shohim këtë kryq të përdoret edhe nga kisha kristiane sot.

Nuk ka asnjë dyshim se Vatikani ka rënë në duart të shoqërive okulte të Mega Bankierve vrasës (illuminati Royal Bloodlines). Shoqëri të cilat zotërojnë drejtuesit kryesore të këtij institucioni.

Hitleri u ndihmua nga Papa Piu në luftën e II Botërore. Të dy këta kriminelë kanë vdekur tashmë prej shumë kohësh. Por një nazistë kish marë në dorë Vatikanin kohët e fundit, e ai është Papa Benedikti I cili qe I detyruar të dorhiqet.

Plani i shoqërive okulte kundër njerëzimit vazhdon sërish dhe tani Vatikani është në krye të tyre bashkë me Siono-Evangjelistët të azdisur që thonë se; ‘’Na vetëm rregullojmë Botën’’!!!

*Opinionet e autorëve nuk paraqesin domosdoshmërisht edhe opinionin e Prizren Post.

Etiketa:
Të fundit